Kara Sevda’dan ağlatan final

Kara Sevda’da son bölümde Kemal’in hayatını kaybetmesiyle birlikte Emir amacına ulaşırken, ikilinin birbirlerine sahip olamamaları nedeniyle “kara sevda” hikayesi sonlanmış oldu.

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen yapımlarından ‘Kara Sevda’ dün akşam nefes kesen bir bölümle ekran mecarasını noktaladı.

KEMAL, MAYINLI BÖLGEDE

‘Kara Sevda’ son bölümde Nihan’ı bağlı bulunduğu yerden kurtarmak için hareket eden Kemal, mayınlı bölgeye girerken Nihan gözyaşları içerisinde daha fazla ilerlememesini istedi.

OYUNCULUKLARI ZİRVE YAPTI

Neslihan Atagül ve Burak Özçivit’in oyunculukları ile zirve yaptıkları bu dakikalarda Emir olay yerine gelerek Nihan’ın ipini çözdü. Bu esnada kendisine doğru hızlı adımlarla koşan Nihan’a engel olan Kemal, ona Deniz’e gitmesi gerektiğini söyledi.

KEMAL, KENDİSİYLE BİRLİKTE EMİR’İ DE GÖTÜRDÜ

Yaşanan kargaşada Emir de mayınlardan birine bastı. Bomba imha uzmanları olay yerine geldi ve Emir’i bastığı mayından kurtardı. Ancak Kemal’in olduğu bölgede birbirine yakın birden çok mayın olduğu için bir şey yapılamadı. Son bir hamle ile Emir’in koluna yapışan Kemal, herkese olay yerinden uzaklaşmalarını söyledi.

YouTube video

Kemal Emir’i tuttu ve diğer herkese gitmelerini söyledi. Kemal, Emir’e “Bu bizim sonumuz değil, bu senin sonun” dedi ve mayından ayağını çekti. Patlama sonucu ikisi de yaşamını yitirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.