Kara Sevda’da taşlar yerinden oynuyor

Ay Yapım imzalı Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı her Çarşamba milyonları ekran başına toplayan Kara Sevda’da taşlar yerinden oynuyor. Kemal’e karşı büyük bir nefret besleyen Emir, Soydere ailesinin hayatlarıyla büyük bir kumar oynayacak.

Dizinin yeni bölümünde Kemal’in kardeşleri Tarık ve Zeynep’in hayatlarıyla oynayan Emir’in zeki planının sonuçları adeta bomba etkisi yaratacak.

ZEYNEP OZAN’IN EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL EDİYOR!

Emir’den intikam almaya yemin eden Zeynep yeni bölümde Ozan’ın evlilik teklifini kabul edecek. Ailesinden hep çocuk muamelesi gören Ozan hayatındaki ilk cesur adımı atarak ailesinin istememesine rağmen Zeynep’e evlilik teklifinde bulunacak.

Ozan’a evet diyen Zeynep yıllardır kurduğu zenginlik hayaline ulaşarak konağa yerleşecek mi? Ozan ve Zeynep’in sürpriz evliliğine Emir’in tepkisi ne olacak? Emir’in kendi planları için yanında tuttuğu Tarık, Kemal’e rağmen karanlık tarafa geçecek mi? gibi sorular dizinin yayınlanacak yeni bölümünde cevap bulacak.

Hilal Saral’ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün senaristliğini üstlendiği Kara Sevda çok konuşulacak yeni bölümüyle 3 Şubat Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.