Kara Sevda’da Kemal ve Nihan’ın verdiği amansız mücadele nefes kesti

Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde Kemal ve Nihan’ın verdiği amansız mücadele nefes kesti…

Ay Yapım imzalı Kara Sevda, dün akşam yine heyecan dolu bölümüyle ekrana geldi. Emir’in, Kemal’den sonsuza dek kurtulmak için yaptığı şeytani plan, Kemal’i hiç suçu olmadığı halde özgürlüğünü kaybetmenin eşiğine getirdi. Nihan’ın Kemal’i kurtarmak için kendini tehlikeye atmasıyla Emir, Nihan’ın Kemal’le olan ilişkisinin devam etmesinden şüphelendi. Emir için çalışan polis Hakan, Kemal’i yakalamak için tüm yolları denedi. Köşeye sıkışan Kemal’in yardımına koşan Ayhan’ın mekanını da bulan polislerin Kemal’i aradığı sahneler soluk soluğa izlendi. Heyecan dolu bölümde; Kemal ve Nihan’ın yakınlaştığı romantik sahneler büyük beğeni topladı.

Kemal’in etrafının sarıldığı heyecan dolu sahneler:

YouTube video

Tüm yaşananlar, Emir’i; Kemal ve Nihan arasındaki ilişkiyi kesinleştirmek için yeni bir tuzak kurmaya itti. Nihan ve Kemal’in buluşmalarını isteyen Emir, Nihan’ın üzerine yerleştirdiği ses cihazıyla, tüm gerçekleri öğrenmeye çok yaklaştı. Bölümün final sahnesinde büyük bir korku ve çaresizlikle bu tuzağın parçası olan Nihan’ın, Kemal’e haber vermeye imkanı olmadı.

Kemal, Nihan’ın da çaresizce dahil olduğu bu tuzağa düşecek mi?, İftiraya uğrayan Kemal, kendini temize çıkarabilecek mi? ve Aşıklar, tüm engellere rağmen mücadele etmeye devam edecek mi? Bu soruların cevap bulacağı Kara Sevda’nın yeni bölümü, 7 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.