Kara Sevda’da Kemal ve Nihan’ın aşk dolu dansı büyük beğeni topladı

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde, Kemal ve Nihan’ın büyük merakla beklenen aşk dolu dansı damga vurdu.

Kemal ve Nihan’ın, Leonard Cohen’in ölümsüz eseri ‘Dance Me to the End of Love’ eşliğindeki unutulmaz dansı büyük beğeni topladı.

Kara Sevda’nın #gerçeğiver etiketiyle ekrana gelen bölümü sosyal medya mecrası Twitter’da da gündem yarattı. Ekran başındaki izleyenler beğenilerini sosyal medyada paylaşarak dile getirdiler.

İşte, Kemal ve Nihan’ın romantik dansı:

YouTube video

“Kardeşin, kardeşimin katili!”

Nihan’ın kardeşi Ozan’ın katilini bulmaya çalışan Kemal ve Nihan, şoke edici gerçekle yüzleşti.

Katilin kim olduğunu onlara söylemeye karar veren Emir’in sürprizi, bölümün final sahnesine damgasını vurdu. Kemal ve Nihan, Ozan’ın katilini bulmak için gittikleri depoda Kemal’in kardeşi Zeynep’le karşılaştı.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde “Bu beklenmedik sürpriz karşısında Kemal ve Nihan tekrar karşı karşıya mı gelecek?” sorusu yanıt bulacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü, 22 Şubat Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.