Kara Sevda’da Kemal ve Nihan şoke olacak

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı, Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Kara Sevda bu hafta yine nefes nefese izlenecek bölümüyle ekrana geliyor.

Yeni bölümde Zeynep’in Ozan’ı öldürdüğü anın görüntülerini izleyen Kemal ve Nihan şoke olacak. Nihan büyük bir öfke seline kapılırken, Kemal de Zeynep’in katil olduğuna dair görüntülere şüpheyle yaklaşacak. İki aşığın kaderleriyle bir kez daha sınandığı bölüm, heyecan dolu anlara sahne olacak.

Kemal, kardeşi Zeynep’in masumiyetini kanıtlamak isterken, Kemal’in kardeşini koruduğunu düşünen Nihan çılgına dönecek. Görüntüleri yollayan Emir’in tam da istediği gibi, Kemal ve Nihan, Zeynep üzerinden bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Zeynep İçin Yolun Sonu Mu?

Dizinin yeni bölümünde artık iyice köşeye sıkışan Zeynep kaçmaya karar verecek. Hamile olan Zeynep’e yardım elini uzatan ise yine Emir olacak. Her şeyin sebebi olan Emir’in yardımı Zeynep’i kurtarabilecek mi?

Merakla beklenen bölümde Kemal ve Nihan’ın arasına kardeşleri yüzünden ayrılık girecek mi yoksa en büyük zorlukları aşan iki aşık bu sınavı da atlatabilecek mi?

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda 8 Mart Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Kara Sevda 59. Bölüm Tanıtımları:

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.