Kara Sevda’da Kemal ve Nihan aşkı doludizgin

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümünde, Kemal ve Nihan’ın mutlu bir aile olabilmelerinin önündeki en büyük engel kalktı. Emir, Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturacak boşanma belgesini imzaladı.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın dün akşam ekranlara gelen bölümüne, Kemal’in artık hiçbir çıkış yolu kalmayan Emir’le karşı karşıya geldiği sahneler damgasını vurdu. Tüm kozları elinde tutan Kemal, Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için büyük bir adım attı. Kemal’in Emir ile karşı karşıya geldiği sahneler tansiyonu yükseltirken, ekran başındakiler bu büyük yüzleşmenin sonucunu merakla bekledi. Emir’e, oyunun kurallarını artık kendisinin belirlediğini gösteren Kemal, beklenmedik bir anda Emir’in önüne boşanma belgesini koydu. Hayatının en büyük darbesini alan ve mağlubiyetini yaşayan Emir, belgeyi imzalarken asıl savaşın yeni başlayacağını ilân etti. Bu sefer kaybetmemeye kararlı olan Emir’in nasıl bir hamlede bulunacağı yeni bölümde cevap bulacak.

İşte, nefeslerin tutulduğu, Kemal ile Emir arasındaki büyük yüzleşme:

YouTube video

Kemal ve Nihan aşkı doludizgin!

Emir’in boşanma belgesini imzalaması, kara sevdalıları, hayalini kurdukları mutlu günlere hiç olmadığı kadar yaklaştırdı. Kemal, Nihan ve Deniz, artık gerçekten bir aile olarak yeni bir sayfa açarken ekran başındakileri çok büyük bir sürpriz bekledi. Bölümün finalinde Kemal ile Nihan’ın aşkının filizlendiği otobüse, bu sefer Kemal, Nihan ve Deniz birlikte bindiler. Kemal ve Nihan’ın, aşklarının meyvesiyle birlikte izleyicilere her şeyin başlangıcını hatırlattıkları bu sahne, unutulmaz bir nostalji oldu.

Kemal, Nihan ve Deniz, kara sevdalıların aşkının başladığı yerde:

YouTube video

“Seçmek zorunda kalsan ağabeyini mi seçerdin, beni mi?”

Emir’le bir aile kurmanın ümidini hiçbir zaman kaybetmeyen Zeynep, Emir ile Deniz’i baş başa görerek duygusal anlar yaşadı. Emir’in baba olmayı ne kadar istediğine şahit olan Zeynep, bir kez daha Emir’in duymak istemediği tüm gerçekleri ortaya döktü. Emir’in tek bir çocuğu olduğunu, onun da karnındaki çocuk olduğunu söyleyen Zeynep, beklenmedik bir soruyla karşı karşıya kaldı: “Seçmek zorunda kalsan ağabeyini mi seçerdin, beni mi?” Emir’den böyle bir soru duyacağını beklemeyen Zeynep şoke olurken, Emir’in annesi Müjgan ikili arasındaki konuşmayı duyarak Zeynep’in oğluna duyduğu aşka şahit oldu.

İşte, Zeynep ve Emir’in arasında geçen konuşma:

YouTube video

Mutlu bir aile olarak yola çıkan Kemal ve Nihan’ın yeni adımları ve Nihan’ı kaybeden Emir’in buna nasıl cevap vereceği, ‘Kara Sevda’nın heyecanla beklenen yeni bölümünde cevap bulacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 24 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.