Kara Sevda’da Kemal artık kızı için savaşıyor

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın yeni bölümünde Kemal’in Deniz’in kızı olduğunu öğrenmesinin ardından yaşadıkları ekrana gelecek. Deniz’le ilgili şüphelerinin peşinden giderek gerçeği öğrenen Kemal için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kızını Emir’in elinden almaya kararlı olan Kemal, Deniz’le ilgili kaybettiği günlerin ve ona söylenen yalanların hesabını sormak için harekete geçecek.

blank

Kemal, Nihan’la da yüzleşmek için harekete geçecek. Kaybettiği günlerin hesabını sormaya kararlı olan Kemal’in öfkesini dindirmek, Nihan için hiç kolay olmayacak. Deniz’in her anını kaydettiği günlüğü Kemal’e veren Nihan’ı zor bir sınav bekliyor. Deniz’e beklenmedik bir şekilde bağlanan Emir’in neler yapabileceğini bilen Nihan, kızını önlenemez bir savaşın ortasında bırakmamak için çabalayacak. Kemal, Nihan’la ya da Nihan’sız, Deniz’i alıp gitmeye kararlıyken, Nihan bir kez daha zor bir karar almak zorunda kalacak. İzleyiciyi duygu yüklü bir bölüm bekliyor.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda 18 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

KARA SEVDA 52. Bölüm Fragmanları:

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.