Kara Sevda’da ikinci perde

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün gece yayınlanan bölümünde, Kemal’in cezaevinden çıkışıyla yaşananlar ve Nihan’ın Deniz’e kavuşmak için Emir’e karşı verdiği mücadele ekrana geldi. Bazı şeylerin hiç değişmediği, diğer taraftan ise bazı şeyler tamamen tersine döndüğü; yeni ittifakları, yeni ihanetleri, nefretleri ve yeni aşklarıyla Kara Sevda, ikinci sezon bölümleriyle de heyecanını sürdürüyor.

Yaşadığı tüm acıların ardından her şeyden uzaklaşmak için kızıyla birlikte uzaklara giden Nihan’ın, tam da Kemal’in çıktığı gün ortaya çıkması, herkeste şaşkınlık yarattı. Emir’in kaçırdığı kızını bulmak için her yolu deneyen Nihan’ın, Kemal’e gitmek dışında başka seçeneği kalmadı. Nihan’a çok kızgın olan ve nefretini gizlemeyen Kemal, Nihan’a hiç beklemediği bir şekilde büyük bir darbe vurarak kapıları yüzüne kapadı. Aşklarını içlerine gömmeye çalışsa da tüketemeyen Kemal ve Nihan bu son yüzleşmeyle ipleri tamamen kopardı.

Nihan’ın İntikam Yemini

Deniz’e kavuşmak için tüm yolları deneyen Nihan, çaresizce Emir’e teslim olmak zorunda kaldı. Deniz’den başka varlık sebebi kalmayan Nihan’ın yemini, Kara Sevda’daki yeni savaşın da habercisiydi. Nihan’ın final sahnesindeki intikam yemini, geceye damga vurdu. Kara Sevda’nın yeni bölümü, 5 Ekim Çarşamba gecesi saat 20:00’da Star TV’de.

Kara Sevda 37. Bölüm Final Sahnesi:

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.