Kara Sevda’da firar eden aşıkların mutluluğu geceye damga vurdu

Ay Yapim imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın dün gece yayınlanan heyecan ve duygu yüklü bölümüne, yeni hayatlarına firar eden aşıkların mutluluğu damga vurdu.

Kemal’in her detayı düşünülmüş kaçış planıyla, her şeyi geride bırakıp, yeni bir hayata başlamak üzere kaçan Kemal ve Nihan’ın, baş başa ve umut dolu saatlerindeki mutlulukları, eğlenceli sahnelerle ekrana yansıdı.

Kemal ve Nihan’ın keyifli anları:

YouTube video

ZEYNEP’İN İHANETİ

Kemal ve Nihan’ın kaçışıyla deliye dönen Emir, tüm yolları denese de aşıkların yerini bulamadı. Onları bulmak ve artık bu savaşı bitirmek için, her yolu denemeye karar veren Emir, Kemal’in ölüm emrini verdi. Emir’e destek, hiç beklenmedik şekilde Kemal’in kardeşinden geldi. Hamile olduğunu anlayan Zeynep, bebeğine dokunmaması karşılığında, Emir’e Kemal ve Nihan’ın yerlerini söyledi. Her şeyi geride bırakıp, birlikte yeni bir hayata başlamak isteyen Kemal ve Nihan, Emir’in onları bulmasıyla, bir kez daha mutluluğun kıyısından döndü.

Zeynep’in her şeyi anlattığı sahneler:

YouTube video

Kara Sevda, yeni bölümleriyle, her Çarşamba saat 20:00’da Star TV ekranlarında…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.