Kara Sevda’da Delibal sahnesi

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın bu hafta yayınlanan bölümüne Nihan ve Kemal’in sinema kaçamağı damgasını vurdu. Kavuşamayan aşıklar Kemal ve Nihan, sıkıntılarından biraz olsun uzaklaşmak için oynadıkları romantik oyun sayesinde sinemaya gitme fırsatı yakaladı. Herkesten uzakta başbaşa kalan aşıklar, sinemada Delibal’ı izleyerek zamanı iki saatliğine durdurdurdular.

kara sevda

Çağatay Ulusoy hayranlarının heyecanla beklediği sahneler, sosyal medyada da gündem yarattı. Delibal’ın evlenme teklifi sahnesinin gösterildiği bölümde Çağatay Ulusoy’un bu sahnede söylediği “Senin bütün ömrüne talibim” sözü büyük ilgi gördü.

Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştıkları, iki gencin tutku dolu ve sıra dışı aşk hikayesini konu alan Delibal, Kemal ve Nihan’a bir süreliğine romantik bir mola vererek, her şeyi unutturdu.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün’ün yazdığı Kara Sevda her Çarşamba 20:00’de Star TV’de.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.