Kara Sevda’da Burak Özçivit ile Neslihan Atagül’ün bitmeyen küskünlüğü

Burak Özçivit ile Neslihan Atagül’ün gerçek hayatta aralarında soğuk rüzgarlar esiyor.

Burak Özçivit, Kadir Doğulu ile yaşamını birleştiren Neslihan Atagül’ün düğününe katılmamıştı. Atagül de Özçivit’in sevgilisi Fahriye Evcen ile aldığı evlilik kararını tebrik dahi etmeyerek adeta misilleme yaptı.

ARALARI BUZ GİBİ!

Atagül ve Özçivit’in sette aralarının buz gibi olduğu, birbirlerine selam dahi vermedikleri, sadece rollerini canlandırıp, daha sonra kendilerine ayrılan alanlara çekildikleri ortaya çıktı. İki oyuncunun fazla zaman geçirmemek için repliklerini bile ayrı ortamlarda çalıştığı söyleniyor.

GERiLiM YENi DEĞiL

İkilinin arasındaki gerilim geçmişe dayanıyor. Burak Özçivit rolü gereği öpüştüğü Neslihan Atagül için, “Kadir arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” deyince Atagül’ün şu anda eşi olan Kadir Doğulu, “Ne kadar da kendine aşık bir adam. Çok tehlikeli” diyerek tepki göstermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.