Kara Sevda’da aşk dolu veda milyonları ekran başına topladı

Çarşamba akşamına Ay Yapım imzalı, Kara Sevda damga vurdu. Bölümde Nihan’ın, Kemal’e aşk dolu vedası milyonları ekran başına topladı.

Heyecan dolu bölümde; Nihan’ın, Kemal’den ayrılmasını istemeyen izleyenler sosyal medya mecrası Twitter’da #Nihan olsam etiketini kullanarak gündem yarattı. En çok konuşulanlar (tt) listesine giren Kara Sevda’da izleyenler ikilinin ayrılmaması için dileklerini dile getirdi.

Dizide; sevdiklerinin hayatıyla Nihan’ı tehdit eden Emir amacına ulaştı. Nihan, yaşadıkları mutlu günlerin ardından Kemal’e veda ederek Emir’e geri döndü. Büyük beğeni toplayan Kemal ve Nihan’ın romantik sahneleri Sezen Aksu’nun “Uslanmadım” şarkısı eşliğinde ekrana geldi.

YouTube video

Bölümün final sahnesinde ise Nihan’ın geri dönmesini kabul edemeyen Kemal, Emir’in karşısına hiç beklemediği bir anda çıktı. Sabırsızlıkla beklenen iki düşmanın büyük hesaplaşması 4 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak dizinin yeni bölümünde ekrana gelecek.

Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor’un rol aldığı Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.