“Kara Sevda” unutulmaz final bölümüyle geliyor

iki sezon boyunca milyonları, unutulmaz bir aşk hikâyesine sürükleyen “Kara Sevda”, nefes nefese izlenecek final bölümüyle izleyicilere veda edecek. Türk televizyon tarihine unutulmaz karakterler kazandıran bu büyülü peri masalının vedası, ekran başındakileri derinden etkileyecek. İzleyiciler, “Kemal ve Nihan, kavuşabilecek mi?” sorusunun cevabını büyük bir merakla bekleyecek.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı “Kara Sevda”da, peri masalı, hafızalardan silinmeyecek final bölümüyle sona eriyor. Dizinin büyük finalinde, Emir’in hain planıyla Nihan’ın kızının hayatı için sevdiği adamı vurmak zorunda kalmasının ardından yaşananlar ekrana gelecek. Emir, kurduğu tuzakla Kemal’den sonsuza dek kurtulduğunu düşündüğü anda, kendini bir tuzağın ortasında bulacak. Nihan için başlayan bu büyük savaşta, Emir son karşılaşma için büyük planını devreye sokacak. Emir’in çok daha büyük bir hamle yapacağını bilen Kemal, Nihan’ı ve tüm sevdiklerini korumak için harekete geçecek.

Bu amansız savaşı kaybetmeye niyeti olmayan Emir, Nihan’ı kaçırarak son büyük kozunu oynayacak. İki ezeli düşman arasındaki savaşın son perdesi, gerilimi tırmandırırken heyecanı doruk noktasına taşıyacak. Nefeslerin tutulacağı dakikalarda Kemal’in Emir’le, hayatının en önemli anlaşması için karşı karşıya gelmesiyle, herkesin kaderi yeniden yazılacak.

Kemal ve Nihan, büyük mücadele verdikleri mutlu sonsuzluğa ulaşabilecek mi? Emir, herkese yaşattığı derin acıların hesabını verecek mi?
Yoksa Emir kazanacak ve Nihan’ın kâbusu geri mi dönecek?

Senaristliğini Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı “Kara Sevda”, unutulmaz final bölümüyle 21 Haziran Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.