Kara Sevda izleyicilere soluksuz anlar yaşattı

Ay Yapım imzalı , Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın dün akşam ekrana gelen bölümünde, Nihan’ın kaçırılmasıyla yaşanan heyecanlı dakikalar, izleyicilere soluksuz anlar yaşattı. Bölümde;Kemal, büyük bir mücadele vererek, Nihan’ı hapis tutulduğu yerden kurtarmayı başardı. Kemal ve Nihan’ın, 20 hafta sonra ilk kez yakınlaştığı bölüm milyonların büyük beğenisini topladı. Haftalardır sabırsızlıkla beklenen yakınlaşma sosyal medyada da gündem yarattı.

Emir’in kirli oyunları nedeniyle kaçırılan Nihan’ı, Kemal polisiye filmlerini aratmayan başarılı bir takible kurtardı. Emir’in adeta öfke krizi yaşadığı bölümde kara sevdalıların herşeyi unutarak beş yıl önceki ilk günlerindeki tutkuyu yakalamaları izleyicileri adeta büyüledi.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı sezonun en başarılı yapımı olan Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana geliyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.