Kara Sevda heyecan dolu bir sezon finaliyle ekrana geliyor

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’nın sezon finalinde büyük sürprizler yaşanacak. Ortaya çıkan sırların ardından yaşananlar ve beklenmedik finaliyle, Kara Sevda heyecan dolu bir sezon finaliyle ekrana gelecek.

Kara Sevda’nın Sezon Finalinde Neler Olacak?

Kemal’in nişanında bayılması Nihan’ın aklına büyük bir şüphe düşürür. Neden bayıldığını öğrenmek ister. Öte yandan Nihan’ın aklına düşen soru işaretinin Emir’deki yansıması da sarsıcı olur. Eğer Nihan hamileyse, o bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansızdır. İki can düşmanı kardeş için aynı cephede birleşme zamanı gelir.

Kemal ile Asu’nun nişan gecesi, Ozan’la Zeynep’in polisler tarafından yakalanmasıyla adliyede noktalanır. Tam da Emir’in planladığı gibi Ozan hemen nöbetçi mahkemeye çıkarılır ve tutuklu yargılanır. Kemal, Nihan’ın şüphelerinden habersiz Ozan’ların bu hatayı nasıl ve hangi akılla yaptıklarının peşine düşer. Adım adım şüphelerinin üstüne ilerlediğinde karşısına çıkan isim onu şaşırtmaz. Ancak kardeşleriyle Emir arasında kuracağı bağ Kemal’in bütün hayatını değiştirecek türdendir. Kemal, bu sefer gözlerini kör eden kardeş sevgisini bir kenara atıp, Zeynep’in karşısına başka türlü çıkacaktır.

Tutukevindeyken Ozan’a gönderilen sürpriz zarf, Ozan’ın hayatının dönüm noktası olur. Ozan’ın başlatacağı ataklar durdurulamayacak kadar tehlikeli seviyelere ulaşır. Öte yandan, Emir’le Asu arasındaki bağ, Galip’in de kafasında yeni soru işaretleri yaratır.
Galip’in bu soruyu netleştirmek için Hakkı’yı bulmak zorundadır.

Kemal ile Nihan’ın birbirlerine olan aşkları kalplerinden bir an olsun eksilmeden, hayatlarının en kritik dönemecini birbirlerinden uzakta alır. Her ikisinin de alacağı kritik kararlar, bu aşkın kaderini de tayin edecektir. Günün sonunda, Nihan ve Kemal’in kara sevdası bugüne kadarki en çetin sınavını yaşayacaktır.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.