Kara Sevda 50. bölümüyle yayında

Ay Yapım imzalı, ikinci sezonunda da ekranların en beğenilen yapımı olan Kara Sevda bu hafta 50. bölümüyle ekrana geliyor. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda, 50 haftadır büyük bir merak ve ilgiyle takip ediliyor.

Kavuşamayan aşıklar Nihan ve Kemal’in kara sevdasını konu alan dizide bu hafta Emir, Nihan’a en acımasız hamlesini yapacak. Kötülükte sınır tanımayan Emir, Nihan’ı kızı Deniz’in hayatıyla sınayacak.

NİHAN UÇURUMUN KIYISINDA!

Dizinin yeni bölümünde; Emir’in, Deniz’i çocuğu gibi sevmeye başlaması, oynadığı evcilik oyununa Deniz’i dahil etmesine dayanamayan Nihan bu oyuna engel olmak isteyecek. Emir’in sert tepkisiyle karşı karşıya kalan Nihan, uçurumun kıyısında Deniz’in hayatıyla tehdit edilecek.

Çaresizlik içinde çırpınan Nihan’ın tüm hayatı, bir uçurumun kıyısında, bir kez daha Emir’in seçimine kalacak. Acımasız Emir, Deniz’in hayatını tehlikeye atacak mı?

DENİZ BENİM KIZIM OLABİLİR Mİ?

Kara Sevda’da Kemal; daha önce Deniz’in kızı olma ihtimalini çürüten doktorun sahte olduğunu anlayacak. Denizin kızı olma ihtimalinin heyecanına yeniden kapılacak Kemal’in araştırmalarını derinleştirmesi heyecanı doruğa taşıyacak. Kemal, Deniz’in öz kızı olduğunu öğrenecek mi?

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın, senaristliğini Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün’ün üstlendiği Kara Sevda 28 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

Kara Sevda 50. Bölüm Fragman

YouTube video

Kara Sevda 50. Bölüm 2. Fragman

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.