Kanser tedavisi gören Naşide Göktürk yaşamını yitirdi

Bodrum’da özel bir hastanede kanser tedavisi gören 51 yaşındaki Naşide Göktürk yaşamını yitirdi.

Haberi MÜYORBİR sosyal medya adresinden böyle duyurdu: Değerli üyemiz Naşide Göktürk vefat etmiştir. Cenazesi yarın İkindi’den sonra Bitez Adliye camiinden kaldırılacaktır.Sevenlerine duyurulur.

Tedavi gördüğü hastaneden Naşide Göktürk açıklaması

Bir süredir kanser tedavisi gören ve 6 Ağustos itibariyle genel durum bozukluğu nedeniyle Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılan Naşide Göktürk bugün (30 Ağustos 2016’da) hayatını kaybetti. Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Dr. Hilmi Ege, “Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Naşide Göktürk, hastanemize genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. İleri evre kanser hastalığıyla mücadele eden değerli sanatçımız Naşide Göktürk’ü, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef ki kaybettik. Tüm sevenleri gibi bizler de değerli sanatçımızın vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduğumuzu ifade eder, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.