Kanal D’nin yeni dizisi ”Kara Yazı” hikayesi ile etkileyecek

Farklı hayatlar… Kesişen yaşamlar…

28 Mart Salı günü Kanal D ekranında Dark Story; Sema Ergenekon- Eylem Canpolat yapımcılığında yayın hayatına başlayacak olan Kara Yazı farklı hayatlar yaşayan Yaren ( Zeynep Çamcı ) ve Mehmet’in ( Ushan Çakır) hikâyesini anlatacak.

Hayatlar ayrı, kaderler aynı… Sevgisiz büyüyen çocuklar sevebilir mi?

Yaşam şartları ne olursa olsun, ister varlıklı ya da çok fakir anne-baba sevgisi en büyük ihtiyaçtır bir çocuğun gelişim aşamasında. Cinsiyet ayırımı olmaksızın baba güçtür her çocuk için. Üzerine söylenmiş birçok özlü sözde de olduğu gibi baba gücünü her daim üzerinde hissetmek ister her çocuk…

Kara Yazı da baba sevgisinden farklı şekillerde mahrum kalmış Yaren ve Mehmet’in yaşadıklarıdır aslında.

Yaren Uluçınar, Halil ve Mualla’nın ilk çocuğu Derya ve Songül’ün ablasıdır. Babasının koyduğu kurallar ile yaşamayı öğrenen ve kardeşlerini de bu şekilde yetiştiren Yaren, ne aşkı tadabilmiş ne de kadınlığını hissedebilmiştir. Kimya öğretmenliğinden mezun olan Yaren’in tek hayali yokluk içinde öğrenimini gördüğü öğretmenliği yapabilmektir.

blank

Mehmet Karahan, varlıklı Karahan ailesinin tek oğludur. Çocukluğu boyunca babasından sevgi yerine fiziksel şiddet gören Mehmet’in hayattaki en büyük acısı da budur. Kendi kurduğu kozmetik şirketini büyütmek için var gücüyle çalışan Mehmet’in sevgisiz büyümesi her alanda olduğu gibi iş yaşamında da kendisinin en büyük sorunu olacaktır. Çapkınlığı ile bilinen Mehmet’in hayatına birçok kadın girmesine rağmen, aşkı hiç tatmamıştır. Belki de sevgisiz büyümesidir bunun nedeni kim bilir?

Usta oyuncu kadrosu ve farklı hikâyesi ile Kara Yazı 28 Mart Salı Kanal D’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.