Kanal D’nin yeni dizisi “Hayatımın Aşkı”nın ilk fragmanı yayınlandı

Kanal D’nin yapımcılığını Lucky Red Film & TV üstlendiği, başrollerini; Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalçın ,Ayşegül İşsever ,Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar, İlay Erkök, Gizem Terzi ve Yonca Evcimik’ n paylaştıkları yepyeni dizisi “Hayatımın Aşkı” nın ilk fragmanı dün akşam yayınlandı.

Merakla beklenen dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ederken, yayınlanan ilk fragman internet ve sosyal medyada büyük beğeni kazandı.Romantik bir aşk hikayesini ekrana getirmeye hazırlanan “Hayatımın Aşkı” çok yakında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.
Güçlü oyuncu kadrosu ile yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan dizinin genel hikayesi şöyle;

Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

YouTube video

Yapım: Lucky Red Film & TV
Yapımcı: Şebnem Aşkın
Hikaye: Şebnem Aşkın
Senaryo: Ekin Atalar – Gökhan Horzum
Yönetmen: Hakan Kırkaviç – “Ketche”
Hande Doğandemir ( Hande ), Serkan Çayoğlu ( Demir ), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat ( Rezzan ), Zafer Algöz ( Hikmet ), Sadi Celil Cengiz ( Bartu ), Avni Yalçın ( Hulusi ), Ayşegül İşsever ( Nesrin ), Deniz Barut ( Eylem ), Seda Türkmen ( Sema ), Murat Parasayar ( Rahmi ), İlay Erkök ( Sezen ) , Gizem Terzi ( Nilay ) ve Yonca Evcimik (Yonca Evcimik)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.