Kanal D yönetimi bir günlüğüne çocuklara bıraktı

Kanal D’ nin çocuk dizi oyuncuları, Doğan TV Yöneticilerinin görevlerini bir günlüğüne devir aldı.

Türkiye’nin kanalı Kanal D, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda günün anlam ve önemini içeren özel bir çalışmaya imza attı.
Kanal D dizilerinin sevilen çocuk oyuncuları, kanal yöneticilerinin yerine geçti. Doğan TV Yöneticilerinin görevlerini devir alan çocuk oyuncular, ‘Bu Çocuklarda Gelecek Var’ yorumları ile kanal çalışanları ile çok güzel bir gün geçirdi.

Poyraz Karayel’de Sinan karakteri ile izleyicisiyle buluşan Ataberk Mutlu, Doğan TV CFO&COO’su Erdem Seçkin’in, yine aynı dizinin İsa’sı Emirhan Akbaba, Kanal D Genel Müdürü Barış Tünay’ın, Hayat Şarkısı’nda küçük Melek’e hayat veren Aden Duru Orak, Doğan TV Strateji ve Proje Yönetimi Grup Başkanı Özge Bulut Maraşlı’nın, küçük Hülya’yı canlandıran Sibel Melek Arat, Kanal D Dramalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hülya Vural’ın, küçük Kerim Taha Yusuf Tan ise Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar’ın, yerini alırken, Tatlı İntikam’ın küçük yıldızı Bengisu rolündeki Alya İydis, D Productions Genel Müdürü Müge Turalı Pak’tan kısa süreliğine görevi devraldı. Minik yıldızların keyifli görüntüleri Magazin D kameralarına yansıdı.

YouTube video

Doğan TV yöneticilerinin özgeçmişleri ise şöyle;

Erdem Seçkin

1990- 1994 yılları arasında Pfizer İlaçları A.Ş’de Hazine Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra 1994 yılında Finansman Müdür Yardımcısı olarak girdiği JT International firmasında, 1 sene sonunda Finans Müdürlüğüne terfi etmiştir ve buradaki görevini 1998’e kadar sürdürmüştür. 1998-2000 yılları arasında Finans ve Müşteri Kredi Müdürlüğü, 2000 – 2002 yılları arasında da Bütçe ve Planlama Müdürlüğü yapmıştır.
2002 -2005 yıllarında ise Finans Direktörü ve CFO unvanıyla görev yaptığı JT International firmasından ayrılarak Doğan TV Holding’de çalışmaya başlamıştır.
2005 yılında Yönetim Kurulu Üyesi & Mali İşler Grup Başkanı unvanıyla başladığı Doğan TV Holding iş hayatına, Nisan 2015’de CFO&COO unvanlarını da katarak devam etmektedir.

Özge Bulut Maraşlı

Özge Bulut Maraşlı; Doğan TV Holding için gelecekteki potansiyel projeler için stratejik planlama ve gelişmeleri yönetir ve stratejik danışmanlık vermektedir. Temel iş yönetimi metriklerinin geliştirilmesi ve entegrasyonundan sorumludur. Kanal D Yönetim Kurulu üyesi olan Bulut Maraşlı Bunun Dogan TV Yönetim Kurulu Başkanlık ofisinin Kurumsal İlişkiler ve Dış İlişkiler Başkanlığı sorumluluğunu da yürütmektedir.

Barış Tünay

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Barış Tünay, 1992-1995 yılları arasında Denet Yeminli Mali Müşavirlik şirketinde denetçi olarak iş hayatına başladı. Ardından 1996-2001 yılları arasında Show TV Mali Kontrol bölümünde görev aldıktan sonra, 2001 yılında kuruluş çalışmalarında bizzat rol aldığı Skytürk kanalının Genel Müdürlüğü görevini, 2011 yılına kadar başarı ile sürdürdü. Çalışma hayatına, Şubat 2011’de CNNTÜRK Genel Müdürlüğü görevi ile devam ettikten sonra, Ocak 2016 itibari ile Kanal D Genel Müdürü olan Barış Tünay, evli ve Bade adında bir kız çocuğu babasıdır.

Hülya Vural

1992’de ilk özel televizyon olan İnterstar’da Tanıtım Departmanı’nda metin yazarı olarak başlayıp, daha sonra departman koordinatörlüğüne getirildi. 1994-2004 yılları arasında ATV Tanıtım ve Kurumsal Marka Yönetimi Departmanı Koordinatörlüğü’nü yürüttü. 2005 yılında Doğan Grubu’na bağlı ANS Yapım Şirketi’nde Proje Geliştirme Departmanı yönetiminde, 2006-2008 yılları arasında ise Star TV’de Dramalardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 2008-2012 yılları arasında ATV Drama Direktörlüğü görevini yürüttü. 2012 Ocak ayından itibaren Endemol Türkiye’de Drama Direktörü olarak görev almış ve Paramparça dizisinin Yapımcılığını ve Proje Tasarımcılığını üstlenmiştir. Hülya Vural, TV sektöründe hem Türkiye hem de uluslararası alanda tanınan bir isimdir. Medya sektörü en prestijli dergilerinden biri olan Hollywood Reporter tarafından “2015 yılı dünya TV sektörünün en güçlü 20 kadın yöneticisinden” biri olarak seçilmiştir.

Müge Turalı Pak

İş hayatına reklam sektörü ile başladı. Merkez Ajans ve Birleşik Reklamcılar gibi ajanslarda çeşitli görevler üstlendi. 1991 senesinde TV sektörüne geçti. Star TV, Satel, Kanal D gibi kanallarda yöneticilik ve yönetmenlik yaptı. Med Yapım, Alo Bilgi gibi prodüksiyon şirketlerinde genel yönetmenlik; Doğan Radyolar Grubu, Ful Medya gibi şirketlerde reklam grup başkanlığı ve genel müdürlük görevlerinde bulundu. Meslek hayatında birçok programın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. 2003 yılında kurduğu kendi şirketinde çeşitli TV programları ve dramalar yaptı. Bunların arasında 1 Kadın 1 Erkek, Krem ve Kiralık Aşk dizileri bulunmaktadır. Turalı, evli ve bir çocuk annesidir.

Süleyman Sarılar

1984 yılında Anadolu Ajansı’nda başladı. İki yıl sonra Cumhuriyet gazetesine geçti. Sıkıyönetim ve insan hakları muhabirliği yaptı. 1991’de Hürriyet gazetesine muhabirlik olarak transfer oldu. 1999’da Tv-8 Haber Merkezi’nde editör, 2000 yılında Star Haber’de sorumlu müdür olarak görev aldı.
2001’de Cnntürk’de yayınlanan Mehmet Ali Birand ile Manşet programlarının editörlüğünü üstlendi. Sonra Cnntürk haber müdürü oldu. 2007 yılında Kanal D Haber’de Haber Müdürü olarak başladı. Bir yıl sonra haber direktörü, sonra da Haber Genel Yayın Yönetmeni oldu. Halen aynı görevini sürdürüyor.Süleyman Sarılar’ın Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden ve Çağdaş Gazeteciler Derneği’nden yılın gazetecisi ödülleri bulunuyor. Sarılar TGC üyesi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.