Kanal D, Twitter 360 derece canlı yayını ile bir ilk’e daha imzasını attı

Kanal D sektöre yön vermeye devam ediyor.

Türkiye’nin kanalı Kanal D kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği “ilk”lerle sektörün öncüsü oldu.

Bu özelliği ile yıllardır amiral gemi pozisyonunu koruyan
Kanal D dün de Twitter 360 derece canlı yayını ile bir ilk’e daha imzasını attı.

Facebook ve YouTube’un ardından 360 derece canlı yayın özelliğini duyuran Twiitter, hem masaüstünden hem de mobilden takip ediliyor. “LIVE 360” etiketi bulunan paylaşımlarda kullanıcıların interaktif olarak görüntü açısını yönlendirebilmesi ve hareket ettirebilmesi için ekrana dokunmaları ya da ekranı sağa-sola çevirmeleri yeterli.

Twitter 360 derece canlı yayınını ilk kez sevilen dizi Hayat Şarkısı ile yapıldı. Burcu Biricik, Olgun Toker, Pelin Öztekin, Aydan Taş ve Deniz Hamzaoğlu’nun katıldığı yayında keyifli anlar yaşandı.Ecem Özkaya Üstündağ’ın canlandırdığı Melek karakterinin kafesi’nde gerçekleştirilen çekimden Twitter kullanıcıları tarafından büyük bir ilgi ile takip edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.