Kalçalarıyla olay olan Ajda Pekkan fotoşop mu kullandı?

Paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada olay olan Ajda Pekkan’ın kalçalarının doğal görüntüsü ortaya çıktı.

72 yaşındaki sanatçı Ajda Pekkan, önceki gün Instagram hesabından yemek yaparken çekilen fotoğrafını paylaştı. Ajda Pekkan fotoğrafı paylaşırken “Yemek de yaparım kariyer de. Ajda’nın Mutfağı” notunu düştü. Sosyal medyada fit görünümü trend olan Ajda Pekkan sırrını şöyle açıkladı:

”BENİ ÖRNEK ALIN”

”Yürüyüş yapıyorum, çok su içiyorum. Hayatı susuz düşünemiyorum. Belki de benim bu enerjim, içimdeki kıpırtılar, hayatı bu kadar sevmem, her şeyim spora bağlı. Her sabah zencefil-limon-bal karışımını bir bardak suya katıp içiyorum. Beslenmenize önem gösterin ama yediklerinizi takıntı yapmayın. Kebap da yiyin balık da… Spor insanı çok farklı kılıyor. Bana bakın, beni örnek alın. Benim şimdiye kadar çoktan dert yanmam lazımdı ama öyle değil tutunacaksınız hayata, asılacaksınız. Çünkü sizden başka kimse yok. Hiçbir zaman güzel kadın figürü olmak istemedim. Ama her zaman vücudumu korudum. Formda kalmak için genetik ve spor çok önemli.”

blank

SİZCE FARK VAR MI?

Posta’nın haberine göre Ajda Pekkan’ın olay fotoğrafına kimi ‘Fotoşop ile kalça yapmış’ derken kimi de ‘Silikonlu iç çamaşırı giymiş’ diye yorum yaptı.

Ajda Pekkan’ın geçen yıl çekilen bu fotoğrafında ise kalçalarının ‘doğal hali’ görülüyor. Sizce fark var mı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.