Kahvaltı Keyfini Eşsiz Bir Düet ile Birleştirin

SAİT HALİM PAŞA YALISI’NDA 19 MART PAZAR SABAHI AYŞE SİCİMOĞLU & ALİ TOLGA DEMİRTAŞ DÜETİ EŞLİĞİNDE YİNE MUHTEŞEM BİR KAHVALTI SİZİ BEKLİYOR!

Güzel bir bahar sabahını kaliteli caz müziği ve lezzetli kahvaltı ile geçirmek isteyenler için Sait Sait Halim Paşa Yalısı’nın pazar sabahı “Cazlı Kahvaltıları” artık vazgeçilmez oldu.

Baharın meltemiyle boğazın ışıltılı mavisinin buluştuğu noktadaki Sait Halim Paşa Yalısı’nın tarihi atmosferinde Ayşe Sicimoğlu& Ali Tolga Demirtaş Düeti ve kahvaltı keyfi sizi bekliyor.

blank

Klasikten moderne “New Music” adını verdiği bir repertuar ile konserler veren Ayşe Sicimoğlu babası Ayhan Sicimoğlu’nun sunumuyla Ali Tolga Demirtaş Düeti’nde 19 Mart Pazar kahvaltısında sevenleriyle buluşacak Ayşe Sicimoğlu’nun vokalist olarak yer alacağı düette klavyede Ali Tolga Demirtaş eşlik edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.