Kaçak aşk yaşayan Ebru Şallı’ya bir şok daha

Ebru Şallı, 3 aydır Uğur Akkuş’la aşk yaşarken Gonca Akkuş’un 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı!

Ebru Şallı, Uğur Akkuş’la evli olduğunu bildiği halde 3 aydır aşk yaşadığını itiraf etti. Şallı’nın bu şok sözleri üzerine Uğur Akkuş’un 2 çocuğunun annesi Gonca Akkuş, 2 aylık hamile olduğunu ve bebeğini aldıracağını açıkladı.

Uğur Akkuş’un 10 yıllık eşi ve 2 çocuğunun annesi Gonca Akkuş’tan şoke eden bir itiraf geldi. Vatan’ın haberine göre, aldatılan eş Gonca Akkuş “Ebru kocama ‘Hemen boşan, evlenelim. Yoksa imajım zedelenir’ diye baskı yapıyormuş. 2 aylık hamileyim, gebeliği sonlandıracağım” açıklamasını yaptı.

‘EŞİMİN HABERİ YOKTU ONA SÜRPRİZ YAPACAKTIM’

Uğur Akkuş’un 2007’de evlendiği Gonca Akkuş sözlerine şöyle devam etti: ‘İhanet ve boşanma olmasaydı bu bebeği doğururdum. Ama vazgeçtim. Böyle bir üzüntü ve sinir bozukluğu içinde 3. kez anne olamam. Doktordan randevu aldım, gebelik bitecek. Eşim hamile olduğumu bilmiyor. Ona sürpriz yapacaktım. Artık vebali benim boynuma.Ne aptalmışım! Oysaki bu bebeği çok istemiştik’

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.