Kaan Tangöze ve sevgilisinin olaylı gecesi

Sevgilisiyle kaçayım derken ortalığı asistanları karıştırdı.

Duman, önceki akşam Garajistanbul’da sahneye çıktı. Konseri izleyenler arasında grubun solisti Kaan Tangöze’nin sevgilisi Kıvılcım Ural da vardı.

EVLİ AMA KONSERİNE SEVGİLİSİ GELDİ

Konseri izleyenler arasında grubun solisti Kaan Tangöze’nin eşi Seçkin Piriler’le evliliğini bitirme noktasına getiren sevgilisi Kıvılcım Ural da vardı. Tangöze ve Ural, gecenin sonunda mekanın arka kapısından kaçmaya çalıştı.

Daha sonra “Biz Kaan Tangöze’nin asistanıyız” diyen bir grup basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için saldırdı.

Ünlü müzisyen bir taksiye binerek tek başına oradan ayrıldı. Kıvılcım Ural ise arkadaşlarıyla otoparkta kaldı. Genç kadın, bir süre bekledikten sonra yeniden içeri girip ön kapıdan binayı terk etti.

kaan3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.