Kaan Tangöze boşanmanın ardından Kıvılcım Ural ile ilk kez görüntülendi

Yasak aşkın kahramanları Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural, ünlü rockçının Seçkin Piriler’den boşanmasının ardından gecelerde ilk kez görüntülendi.

Yasak aşk olarak hayatımıza giren Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural çifti artık gecelerde saklanmıyor! Manken Seçkin Piriler’den boşandıktan sonra artık bekâr bir adam olan Kaan Tangöze, uğruna evliliğini sonlandırdığı aşkı Kıvılcım Ural ile eleştirilere kulak asmıyor. Kaan Tangöze boşanmanın ardından ilk kez sevgilisiyle Sarıyer’de kameraların karşısına çıktı. Flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşayan çift, her zamanki gibi kendilerine yöneltilen sorular karşısında sessiz kaldı. Aynı evde yaşadıkları konuşulan ikiliden Tangöze’nin yanağındaki ruj izi ise yaşadıkları tutkulu aşkı adeta gözler önüne serdi. Çifte kumrular daha sonra Tophane’deki aşk yuvalarının yolunu tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.