Justin Bieber, konserde dinleyicileri tarafından yuhalanınca sahneyi terk etti

Piyasaya çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesinin sahibi olan Justin Bieber, önceki akşam İngiltere’de bir konser verdi. Manchester Arena’da sahne alan ünlü şarkıcı, şarkı aralarında çok fazla konuşunca izleyicileri tarafından yuhalandı. İzleyicilerden gelen tepkiye sinirlenen Justin Bieber, konser ortasında mikrofonunu bırakarak sahneyi terk etti.

‘Canım yandı’

Sakinleştikten sonra konserine hiç konuşmadan devam eden Bieber, sahne sonunda yaptığı açıklamada: “Üzüldüm, çünkü buraya dünyanın bir ucundan geliyorum. Konser verip sizleri gülümsetebilmek için hayatımı adadım. İnsanlarınsa bana aynı şekilde saygı göstermediklerini hissettim ve canım yandı” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.