Justin Bieber GQ Kapağında

Bu ayın GQ kapağını Justin Bieber süsledi. Daha önce hiç olmadığı kadar jilet gibi görünen genç yıldız kirli sakalıyla adeta büyüdüğünü gösteriyordu.

Dergiye verdiği röportajda Bieber, şu anda Billboard Hot 100’de 3. sırada bulunan hit parçası Sorry’nin gerçek hikayesini paylaştı.

GQ’nun paylaştığı bölümde Bieber, ne için Sorry dediğini açıklıyor: “İnsanlar hemen heyecana kapıldı ve benim bu şarkıyla birilerinden özür dilediğimi falan sandı. Gerçekten öyle bir şey yok. Şarkı sadece bir kızla alakalıydı.”

Gerçekten de Bieber hayranları ve magazin kurtları genç yıldızın bu şarkıyla eski aşkı Selena Gomez’den özür dilediği fikrine sıkıca tutunuyordu. Bieber bunu açıklığa kavuşturduktan sonra, hazır konu kadınlardan açılmışken Hailey Baldwin’le olan ilişkisi soruldu. 21 yaşındaki popçu, bu soruyu da “O gerçek anlamda çok sevdiğim biri. Birlikte çok vakit geçiriyoruz” yanıtıyla geçiştirdi.

justin

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.