Julia Roberts, yine bikini giyinmedi

1990’lı yıllarda Özel Bir Kadın (Pretty Woman) adlı filmle bir anda yıldız olan Julia Roberts, görüntü yönetmeni kocası Danny Moder ile birlikte çıktığı Hawai tatilinde görüntülendi.

Julia Roberts1

Üç çocuk annesi 48 yaşındaki Roberts, son yıllarda sıkı sıkıya bağlı olduğu geleneğini yine bozmadı. Denize girerken bikini ya da mayo yerine sörf kıyafeti tercih etti.

Julia Roberts2

Birçok yaşıtından çok daha iyi bir görüntüye sahip olsa da yılların ve hamileliklerin etkisini üzerinde taşıyan Roberts, denize girmediği zamanlarda da üzerine uzun bir tunik geçirdi.

Julia Roberts3

Julia Roberts ve 47 yaşındaki kocası Danny Moder zaman zaman romantik anlar da yaşadı.

Julia Roberts4

Hollywood’un estetik operasyonlardan, botoks, dolgu gibi işlemlerden uzak durmaya çalışan ender yıldızlarından biri olan Roberts’ın bu konudaki kararlılığını bozmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.