Johnny Depp ile Amber Heard arasında 7 milyon dolarlık anlaşma

Johnny Depp ile Amber Heard sonunda bir konuda anlaştı. Hollywood’un ünlü çifti Johnny Depp ile Amber Heard, sonunda uzlaşmaya vardı. Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mayıs ayında boşanmak için dava açan Heard, son olarak Depp’in kendi parmağını keserek evdeki banyoya kanıyla ‘Beni Billy Bob Thornton ile aldattın’ şeklinde mesaj yazdığını görüntüleriyle ıspatlamıştı.

Ünlü çiftin avukatlarının, Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamaya göre; Şubat 2015’te evlenen ikili, sessiz ve olaysız bir boşanma için anlaştı.

Avukatlığını Laura Wasser’ın yaptığı Depp, Heard’e boşanma için 7 milyon dolar verecek ve Heard bu parayı hayır kurumlarına bağışlayacak.

Head’in avukatı Samantha Spector’ın (soldaki) da onayladığı açıklamada, “Taraflar karşılıklı olarak anlaşarak sorunlarını çözmüşlerdir. Psikolojik ya da fiziksel bir zarar verme niyeti söz konusu değildir” denildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.