Johnny Depp, ‘Doğu Ekspresi Cinayeti’nde rol alacak

Polisiye edebiyatın önemli isimlerinden Agatha Christie’nin tüm dünyada çok konuşulan “Doğu Ekspresinde Cinayet” romanı, beyaz perdeye uyarlanıyor.

Senaryosunu Michael Green’in yazdığı, yönetmenliğini Kenneth Branagh’ın üstlendiği filmde, ABD’li oyuncular Johnny Depp, Michelle Pfeiffer ile İngiliz oyuncu Daisy Ridley rol alacak.

Kasım ayında Londra’da çekimlerine başlanacak filmde, Depp “Ratchett” karakterine hayat verirken Pfeiffer “Mrs. Hubbard”, Ridley ise “Mary Debenham” karakterlerini canlandıracak.

Filmde ayrıca Oscar Ödüllü Judi Dench, Lucy Boynton, Tom Bateman, Derek Jacobi, Michael Pena ve Leslie Odom Jr. da rol alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.