Joachim Löw’den Fenerbahçe’ye yeşil ışık

Fenerbahçe’nin gündemindeki teknik adam Joachim Löw, Almanya dışında bir ülkede çalışmanın eğlenceli olacağını söyledi.

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Laureus Dünya Sporları ödül töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Alman gazeteci Dirk Adam’ın sorularını yanıtlayan Löw, milli takım sonrası teknik direktörlük kariyeri, ve Galatasaraylı Lukas Podolski ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Adı son günlerde Fenerbahçe ile anılan Löw, milli takım sonrası kariyer planlaması ile ilgili konuşurken yurt dışında bir takım çalıştırabileceğinin sinyallerini verdi. Deneyimli teknik adam, ”Artık Milli Takım kariyerimin sonuna doğru geliyorum. Belki 10 yıldan fazladır milli takım çalıştırıyordum. Elbette 2018 yılına kadar sözleşmem bulunuyor ve yapmam gerekenler var. Ancak belki ülke dışında bir yerlerde yeniden çalışabilirim. Bu eğlenceli olur” ifadelerini kullandı.

PODOLSKİ’NİN DURUMU HAKKINDA…

Alman basını tarafından performansı eleştirilen ve EURO 2016 kadrosunda olup olmayacağı merak konusu olan Podolski ile ilgili de yorumda bulunan Löw, ”Lukas, uzun zamandır tanıdığım bir futbolcu. 2004 yılından bu yana birlikte çalışıyoruz ve her zaman her şeyini veren bir oyuncu olmuştur. Podolski hala üst seviyede oynayabilecek, hatta daha fazlasını verebilecek bir oyuncu” diye konuştu. Fanatik

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.