Jessica May’den anlamlı destek

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü, ‘Onların Gözünden’ projesi için fotoğraf çekimleri başladı.

Otizmli çocukların fotoğrafçılık yaptığı sosyal sorumluluk projesinde aralarında Ajda Pekkan, İsmail Hacıoğlu, Mustafa Ceceli, Jessica May, Hande Erçel ve Alp Navruz gibi bir çok ünlü sima objektif karşısına geçecek. Otizmli Nihal Polat’ın denklanşör başına geçtiği ilk çekim, önceki gün Taksim’de ki Lush Otel’de gerçekleştirildi. ‘Yeni Gelin’ dizisiyle milyonların beğenisini kazanan Jessica May, Nihal Polat’a birbirinden güzel pozlar verdi. Eğlenceli geçen çekimlerde Jessica May basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Güzel oyuncu, “İyiki beni buldular, ben çok mutluyum. Nihal’le bugün çok güzel vakit geçirdik. Onların gözünden bizi fotoğraflandırıyorlar, buda onlara eğitim olarak ger dönüyor. Çok güzel bir proje, sizler güzel duyurun ki insanlar bu projeye destek olsunlar” diyerek duygularını dile getirdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.