Jessica May: Türkçe’yi sizden iyi konuşacağım

‘Yeni Gelin’ dizisinin Brezilya’lı oyuncusu Jessica May, Türk Atasözleri ve deyimleri öğreniyor.

Fotoğrafçı sevgilisi Hüseyin Kara ve menajeriyle Bebek’te objektiflere takılan Jessica May’ın elinde ki kitap dikkat çekti. Çıkışta habercilerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, “Türkçe’de çok mecaz anlamlı sözler ve deyim kullanılıyor o yüzden anlamıyorum. Anlayamamak da sinirlerimi bozuyor. Kitap atasözlerini ingilizce anlatıyor, bana çok yararlı oldu” diye konuştu.

“ŞİVE KALMAYACAK”

Türkçe derslerini ihmal ettiği için uyarı alan Meryem Uzerli’nin, küvet pozlarının ardından menajerlik şirketi oyuncuyla çalışmayı bırakmıştı. ‘Kitabı almanızda Uzerli’nin yaşadığı olayın etkisi var mı?’ sorusuna Jessica May, “Yok ben zaten burayı vatanım olarak görüyorum. Yakında sizden iyi konuşacağım, şive kalmayacak” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.