Jean Claude Van Damme: Türkiye güvenli bir ülke

2006 yılında yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı Türk sinema filmi Sınav’da boy gösteren ve sonrasında da sıklıkla Türkiye ziyaretleri gerçekleştiren oyuncu Jean Claude Van Damme, tam bir Türkiye sevdalısı.

İlerleyen yaşına rağmen hali hazırda fimler çeken ve sürekli olarak bir üretim halinde olan Van Damme, sosyal medya hesabından gönderdiği mesaj ile yeniden gündeme geldi. Esra Erol’un eşi Ali Özbir’e son filmi ‘Boxer’in setinden çektiği bir video gönderen Van Damme, bu videoda Türkiye’nin aslında ne kadar güvenli bir ülke olduğunu insanlara anlatmak istediğinden bahsediyor. Ali Özbir’e ve ailesine sevgilerini gönderdiği videoyu Özbir kendi hesabından yayınlamış ve altına da usta oyuncu Jean Claude Van Damme’ın söylediklerini yazmış. İşte o video ve Ali Özbir’in yazdıkları:

“Tarafıma göndermiş olduğu mesaj için JEAN CLAUDE VAN DAMME’a teşekkür ediyorum: Merhaba Mr. (Bay)Ali Ozbir, Ben Jean Claude Van Damme. Boxer filmimin setindeyim. Film starının bu görüntüsü için üzgünüm. Türkiye’de bir çok arkadaşım var ve insanlara Türkiye’nin ne kadar güvenli olduğu konusunda fikir alışverişinde bulunmak isterim. Yakın zamanda konuşuruz. Sizlere, ülkenize, ailenize ve Tüm Türkiye’ye saygılarımı sunuyorum.
Sevgilerimle,
Teşekkür ediyorum
Van Damme

Ben de teşekkür ediyorum Jean.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.