İŞTE! Yumurtayla ilgili tüyler ürperten iddia

Yumurta üreticileri kullandıkları kimyasallarla artık yumurtanın sarısını istedikleri tonda ayarlayabiliyorlar. Rengine bakıp satın aldığımız o yumurtalar aslında sağlımız için büyük tehlike oluşturuyor.

Yumurtayla ilgili ortaya atılan yeni iddia bu güne kadar duyduklarımızdan çok farklı ama çok ciddi. İddiayı ortaya atan ise Onkolog Doktor Yavuz Dizdar.

Dizdar’dan bu konuda korkutan uyarılar geldi. Tavuk endüstrisi artık yumurta sarısının rengini yemlere kattığı kimyasallarla belirleyebiliyor.

Bazı yumurta üreticileri insan sağlığını hiçe sayarak tıpkı boyacıların renk sıkalasından renk ayarladığı gibi tavukların yemlerine kattıkları kimyasal ile yumurtanın sarısını istedikleri renkte ayarlıyorlar. Yemlere katılan bu kimyasallar da insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.