İŞTE! Tuba Büyüküstün’ün büyük sırrı

Tuba Büyüküstün’le ilgili çok çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı.

Güzelliği ve oyunculuğuyla rol aldığı tüm dizilerin rating rekorları kırmasına neden olan başarılı oyuncu yurt dışında da çok popüler. Özellikle Ortadoğu ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün için yurt dışından turlar bile düzenleniyor. Ancak güzel oyuncuyla ilgili öyle bir ayrıntı var ki bunu kimse bilmiyor.

Gazetevatan.com’un ulaştığı bilgilere göre, Büyüküstün oynadığı dizilerde yardımcı kadın oyuncuların parlamasından çok rahatsız oluyor. Yan rollerdeki kadın oyuncuların rollerinin azaltılmasını ya da son verilmesini istiyor. Bunu bilen yapımcılar ise Tuba Büyüküstün’ün büyük bir ratingi olduğundan ve yurt dışında onun için dizilerin yayın haklarını satın alınmasından dolayı bu duruma sesini çıkaramıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.