İŞTE! Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak arasının açılma nedeni

DİZİ İÇİNDE DİZİ! BEŞ YIL ÖNCE PARİS’TE NİKÂH MASASINA OTURAN TUBA BÜYÜKÜSTÜN İLE ONUR SAYLAK’IN EVLİLİKLERİNDE YAŞADIKLARI KRİZİN ALTINDAN YENİ DİZİLERİ ÇIKTI

TEKLİFLER İKİSİNE DE CAZİP GELDİ

Toprak ve Maya adlı ikiz kızları olan Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak, çocuklarının doğduğu Ocak 2012’den beri dizilerde dönüşümlü rol alıyordu. Güzel oyuncu, ‘20 Dakika’ ve ‘Kara Para Aşk’ta oynadığında Saylak, evde ikizlere bakıyordu.

Yakışıklı oyuncunun, ‘Hatırla Gönül’de rol aldığı dönemde ise Büyüküstün teklifleri kabul etmedi. Ancak bu sezon cazip teklifler karşısında işler değişti.

‘BUNU ASLA GERİ ÇEVİREMEM ’

Büyüküstün, başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ’la paylaştığı ve bölüm başına 120 bin TL kazanacağı diziye “Evet” dedi. Saylak da Halit Ergenç-Bergüzar Korel çiftiyle kamera karşısına geçtiği ve bölüm başına 30 bin TL alacağı teklifi, “Bunu asla geri çeviremem” diyerek kabul edince eşiyle arası açıldı.

Oysa çift dört yıl önce, “Artık dizilerde dönüşümlü olarak oynayacağız. Birimiz setteyken diğerimiz çocuklarla vakit geçirecek” açıklaması yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.