İŞTE! Telefonu 15 dakikada şarj eden teknoloji

MWC 2016 kapsamında tanıtılan Oppo’nun yeni teknolojisi, şarj süresini kısarak telefonu 15 dakikada şarj ediyor.

İspanya’nın Barcelona kentindeki Mobil Dünya Kongresi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte tanıtılan şarj ünitesi, akıllı telefon kullanıcılarının en büyük dertlerinden birini kısa bir süre içinde ortadan kaldırabilir.

BATARYADA SORUN OLMUYOR

Çin merkezli Oppo, telefonları 15 dakikada şarj edecek (2500mAh piller baz alınarak) bir teknoloji geliştirdiğini duyurdu. microUSB ve USB-C kablolarıyla entegre bir biçimde kullanılabilen teknoloji 2500 mAh tipi bataryalarla sorunsuz kullanılabiliyor.

YÜZDE 80 DOLUM

Çin’in en büyük telefon üreticilerinden biri olan Oppo’nun geliştirdiği ‘Quick Charge 3.0’ isimli teknoloji sayesinde Snapdragon 820 işlemci ile çalışan akıllı telefonların yüzde 0’dan yüzde 80’e şarj olması için gereken süre sadece 15 dakika.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.