İŞTE! Tarkan’ın yeni albümünün çıkış tarihi

Ahde Vefa adını verdiği Türk Sanat Müziği albümünü yıllar sonra, epey bir gecikmeyle 2016’nın ilk aylarında yayınlayan Tarkan; Mayıs ayında Pınar Dilek ile evlenerek hayranlarını ikinci kez şaşırttı. Ancak Megastar’ın bu yılki sürprizleri bununla da sınırlı kalmayacak. Tarkan, aslında bu yılın ilk aylarında çıkarması beklenen eski tarzından izler taşıyan 10’uncu albümünü müzikseverle buluşturmaya karar verdi.

Sanatçıya yakın isimler albüm tarihi olarak Ağustos ayının planlandığını söylese de Tarkan’ın en geç Eylül başında Harbiye Açıkhava’da vereceği konserler öncesi albümü yetiştireceği biliniyor.

AYSEL GÜREL ŞARKISI OLACAK

Albümle ilgili netleşen başka bir bilgi ise, yeni bir Aysel Gürel şarkısı geliyor.

Bir önceki albümde yer alan ve büyük yankı uyandıran ‘Sevdanın Son Vuruşu’ döneminde Müjde ve Mehtap Ar, Tarkan’a annelerinin gün yüzüne çıkmamış sözlerinin bulunduğu sandığı açtı.

Gürel’in bestelenmeyi bekleyen çok etkileyici yüzlerce sözünün bulunduğu sandıktan Tarkan beğendiği sözleri aldı ve bu sözlerden birini besteledi. Albümde söz ve müziği Tarkan’a ait de birçok şarkı yer alıyor.

İLK KEZ BİR YILDA İKİ ALBÜM

Tarkan, şimdiden çok merak edilen bu yeni çalışmasıyla birlikte, ilk kez aynı yıl içinde ikinci bir albüm çıkarmış olacak. Yeni albüm aynı zamanda Megastar’ın evlendikten sonraki ilk albümü olma özelliğini de taşıyor. Ntv

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.