İŞTE! Sıla’nın yurtdışı turnesinin takvimi

Türk pop müziğinin en başarılı kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla, Türkiye’nin her köşesinde verdiği konserlerinde onbinlerce hayranıyla buluşmaya devam ediyor.

Bir yandan biletleri günler öncesinden tükenen “Heybeden Şarkılar” konser serisi ile dinleyicilerinin karşısına çıkan Sıla, bir yandan da Mart ve Nisan ayındaki yoğun konser programıyla yurtdışındaki müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Sony Music Türkiye imzası taşıyan son stüdyo albümü “Mürekkep” ile listelerin üst sıralarındaki yerini koruyan Sıla, iki hafta içerisinde 13 milyon izleme alan son video klibi “Yan Benimle” ile müzik dünyasında büyük ses getirdi. Sevilen sanatçı; Mart ve Nisan aylarında gerçekleştireceği konserlerle en sevilen şarkılarını bu kez yurtdışında yaşayan hayranlarıyla birlikte seslendirecek. 25 Mart’ta Amsterdam’da başlayacak olan 11 konserlik müzik ziyafeti, Nisan ayında Almanya’nın Nürnberg şehrinde son bulacak.

Sıla’nın yurtdışı turnesinin takvimi ise şöyle;

25 Mart – Amsterdam; Box
31 Mart – Mannheim; Rosengarten
8 Nisan – Berlin; Columbia Halle
13 Nisan – Bielefeld; Ringlokschuppen
14 Nisan – Hamburg; Moda Club
15 Nisan – Dusseldorf; Mitsubishi Electric Halle
21 Nisan – Kopenhag; Musikteatret Albertslund
22 Nisan – Stockholm; City Conference Centre
23 Nisan – Londra; indigo at The O2
29 Nisan – Münih; Kesselhaus
30 Nisan – Nürnberg; Meistersingerhalle Nürnberg

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.