İŞTE! Seyrekleşen kaşlar için organik çözüm!

Farklı sebeplerden dolayı seyrek hale gelen ve dökülebilen kaşlar için Organik Kaş Ekimi uygulaması geliştirildi.

Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Dr. Mustafa Kemal Ataönder konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Organik Kaş Ekimi’nde kişinin bölgesel yağından alınıp, kök hücreden zengin hale getirilen yağ enjeksiyonu ilk etapta kaş bölgesine uygulanır. Kök hücre mevcut alanda tüm avantajlarını hissettirerek, bölgenin ekim işlemine hazırlanmasını sağlar. Sonrasında kaş ekimi işlemine başlanır. Kişinin genellikle ense bölgesinden aldığımız, sağlıklı saç kökleri, kaş alanına transfer edilir.”

Organik Kaş Ekimi öncesinde kişiye özel kaş hattı planlaması yaptıklarını söyleyen Dr. Mustafa Kemal Ataönder, “Kaşlar ekilirken kişinin yüz hatlarına uygun, gözlerini ön plana çıkaracak ve en önemlisi kişiye özel kaş tasarımının yapılmalıdır. Dikkat ederseniz son zamanlarda tek tip, düz bir hat şeklinde ve oldukça kalın tasarlanmış kaş tipleri var. Bu tarz bir yaklaşım yüz güzelliğinin önemli noktaları olan dudak ve gözleri ikinci plana itip, bakışın sadece kaşlara odaklanmasını sağlıyor. Oysaki kaşlar estetik duruş içinde yardımcı bir estetik eleman olmalıdır. Her kişinin farklı yüz hattı olduğuna göre, kaş tasarımı yaparken de farklılık ve bireysel çözümlere odaklanılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Organik Kaş Ekimi’nin konforlu ve en sağlıklı bir çözüm olduğunun altını çizen Ataönder, “Halk arasında küsmüş kaş olarak tabir edilen, arasında boşluk olan ve hatta seyrekleşmiş kaş hattı için kalıcı makyaj uygulamaları yaptırmış pek çok kişi memnuniyetsizliklerinden dolayı kliniklerimize başvuruyorlar. Bu hoşnutsuzluğun en büyük sebebi, boya ile yapılan bu uygulamaların en fazla 6 ay içinde silikleşmesi ve akan boyanın ardından ciltte kırmızımsı renk değişimi yaşatmasıdır. Organik Kaş Ekimi’ne olan talebin ardında işlemin kalıcılığı birinci sırada yer alıyor. Ayrıca Organik Kaş Ekimi kişilere en doğal sonucu veriyor. Profesyonel bir şekilde ele alındığı için karikatür çizimlerine ya da bir başka deyişle ‘Edi ile Büdü’ kuklalarındaki ‘Büdü’ kaşına benzemeyen, olması gerektiği gibi bir tasarım yapılıyor” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.