İŞTE! Serdar Ortaç’ın en sevdiği şarkısı

Önceki gece BVS Group’a ait Etiler’de bulunan Sahne İstanbul’da pop müziğin ünlü ismi Serdar Ortaç sahne aldı.
Programına Hande Yener ile birlikte seslendirdiği yeni şarkısı ‘’ İki Deli’’ isimli şarkısıyla başlayan Ortaç, ‘’ Mutlu bir adam olarak karşınızdayım! Sağlıklıyım, evliyim daha ne isteyebilirim? Kızlar sakın sizinle sadece vakit geçirmek isyen adamlarla olmayın dünyada ki en güzel şey evlilik! İyi ki evlenmişim..’’ diyerek programına başladı.
Geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını Sahne İstanbul’da kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuk için seslendiren Ortaç, program süresince sık sık kendisini dinlemeye gelen misafirler ile sohbet etti.
‘’ Şimdiye kadar yaptığım şarkılardan en çok Sana Değmez isimli şarkımı severim ancak daha en güzel, en iyi şarkımı henüz yapmadım, yakında sizin için onu yapacağım’’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.