İŞTE! Salih Uçan’ın yeni takımı

Fenerbahçe’den kiralık olarak Roma forması giyen Salih Uçan’ın yeni takımı belli oldu.

Fenerbahçe’den kiralık olarak Roma forması giyen Salih Uçan’a hoca değişikliği yaramadı.Rudi Garcia’nın ayrılmasının ardından takımdaki geleceği merak konusu olan oyuncu için bir süredir sarı-kırmızılı ekibin kapısını aşındıran köklü kulüp transferde muradına erdi.

FENERBAHÇE’DEN YAZI BEKLENİYOR

FIFA kurallarına göre bir takımda kiralık olarak forma giyen bir oyuncu, bir başka takıma daha kiralık olarak gidebilir. Ancak bunun için bonservisini elinde bulunduran kulübünün yazılı izni gerekiyor. Fenerbahçe ile de bu transfer için irtibata geçildiği, gerekli iznin ulaşmasının ardından, Salih’in Serie A ekibi Sampdoria’ya transferinin resmileşeceği ifade edildi.

Roma’daki teknik direktör değişikliği Salih için yeni bir umut anlamına geliyordu. Garcia yönetiminde forma şansı bulamayan 22 yaşındaki futbolcu, Luciano Spalletti idaresinde daha çok oynama şansı bekliyordu. Ancak deneyimli teknik adamın Salih Uçan’ı kadroda düşünmediği ortaya çıktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.