İŞTE! Oscar’daki anons skandalının perde arkası

Warren Beatty en iyi filmi yanlış açıkladı: Bu bir şaka değil!

En iyi film Oscarı’nın kazananını açıklamak için sahneye çıkan Warren Beatty, ilk başta La La Land filminin ismini açıkladı.

Bunun üzerine Oscar oylama sistemini yöneten PricewaterhouseCoopers şirketinden iki kişi Brian Cullinan ve Martha Ruiz sahneye fırladı.

Ödülü almak için sahneye çıkan La La Land filminin yapımcısı Jordan Horowitz, sonucun yer aldığı kartta yazan film isminin Ay Işığı (Moonlight) olduğunu söyledi.

Bunun üzerine uzun bir süre seyirciler bunun bir şaka olduğunu düşündü, ancak daha sonra Jordan Horowitz ve Warren Beatty bunun bir şaka olmadığını anlatmak zorunda kaldı.

Warren Beatty ise yaptığı hatayı sahneye beraber çıktığı Faye Dunaway’e atıfta bulunarak, “Zarfı açtım ve orada Emma Stone, La La Land yazıyordu; bu yüzden Faye sana bu kadar uzun bir süre baktım, şaka yapmaya çalışmıyordum” diyerek açıkladı.

Törenin sunucusu Jimmy Kimmel ise Beatty’ye bir yandan gülerek “Bunu nasıl yaparsın?” diye sordu.

Kimmel töreni, “Bu geceyi bir şekilde berbat edeceğimi biliyordum” diyerek kapadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.