İŞTE! Ölene Kadar dizisinin oyuncu kadrosu

Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu’nun başrolde yer aldığı Ölene Kadar dizisinde hangi oyuncular var?

ATV’de yayınlanacak olan Ölene Kadar dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

İlk fragmanı ile heyecan yaratan Ölene Kadar, aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikâyelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

DAĞHAN VE SELVİ

Dizide, Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkûmu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan’ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak seyirciyle buluşacak.

blank

DEV OYUNCU KADROSU

Ölene Kadar’ın oyuncu kadrosu oldukça geniş. Bir o kadar da tecrübeli isimlerin yer aldığı bir kadro.

Dizide; Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in yanı sıra Sarp Levendoğlu, Gülcan Aslan ve Tansu Biçer başrollerde yer alırken onlara Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz gibi birbirinden önemli isimler eşlik ediyor.

OCAK’TA EKRANDA

Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Usman’ın yazdığı yeni yılın en iddialı projesi Ölene Kadar dizisi, Ocak ayında atv ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Ölene Kadar 1. Tanıtım

https://www.youtube.com/watch?v=P9fLAQ-JuLw

Ölene Kadar 2. Tanıtım

https://www.youtube.com/watch?v=ew8WiZYEegE

NOT!! BU DİZİ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ YORUM KISMINDAN YAPABİLİR VE GAZETEMAG OKUYUCULARI İLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.