İŞTE! Müzikte fire veren Sıla’nın bu düşüşteki nedeni

Geçen yılların aksine bu sene müzik piyasasında bekleneni veremeyen Sıla’nın başını prodüktörlük merakı yaktı. Büyük beklentilerle çıkardığı son albümü ‘Mürekkep’le adı alıntı ve taklit haberlerinden kurtulamayan ayrıca yıllardır birlikte çalıştığı menajeri Yasemin Kağa ile yollarını ayıran Sıla, hayatının en zor sınavından geçiyor.

ENERJİSİ DÜŞTÜ

Yeni çalışmasıyla müzik listelerinde başarılı sonuç elde edemeyen şarkıcının bu performans düşüklüğünün kendi müzik yapım firmasına odaklanmasından kaynaklandığı iddia edildi. Güliz Ayla’ya “Bizi Anlatmam Lazım” ve Ziynet Sali’ye ise “Çeyrek Gönül” gibi hit parçalarını veren Sıla, eğer bu şarkıları kendi albümünde yer verseydi daha farklı bir enerji yakalayabileceği müzik piyasasında dillendiriliyor. Sıla’nın bu çalışmalara yoğunlaşarak konsantrasyonunun bozulduğu da kulislerde konuşulan bir diğer ayrıntı oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.