İŞTE! Kartal Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı programı

30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da Kartal’da coşku ve gururla kutlanacak. Kartal Belediyesi, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u anmak için her yıl olduğu gibi bu yıl da bir kutlama programı düzenleyecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün göreve geldiği 2009’dan bu yana geleneksel hale gelen Kartallı Kazım Meydanı’ndan Kartal Meydanı’na yürüyüşün ardından Hayko Cepkin konseriyle devam edecek.

Kartal Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 20.30’da Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartallı Kazım Meydanı’ndan Kartal Meydanı’na yapılacak yürüyüşle başlayacak. Başkan Altınok Öz’ün halkla birlikte gerçekleştireceği yürüyüşün ardından kutlama programı, saat 21.30’da Kartal Meydanı’nda vatandaşların ücretsiz dinleyebileceği Hayko Cepkin konseriyle devam edecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.