İŞTE! “İstanbul Kırmızısı”nın ilk fragmanı

Usta yönetmen Ferzan Özpetek’in senaryosunu da kaleme aldığı yılın merakla beklenen filmi “İstanbul Kırmızısı”nın ilk teaserı yayınlandı.

blank

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, İmaj ve İtalya’dan R&C Produzioni ve Faros Film ortaklığıyla gerçekleşen; Türkiye’nin yıldızlarından oluşan kadrosuyla heyecan yaratan filmin başrollerinde Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün, Mehmet Günsür ve Nejat İşler yeralıyor. İstanbul Kırmızısı 3 Mart’ta vizyona giriyor. Halit Ergenç’in hayat verdiği karakter Orhan İstanbul’u çok uzun yıllar önce terketmiş, herkesten uzak bir yaşam sürdürmektedir. Bir kaç günlüğüne döndüğü İstanbul’da Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Neval’le karşılaşır. Kapattığı kapıların arasından sızan bu ışığın yaşattığı tutkulu aşk Orhan’ın tekrardan hayata dönmesine yetecek midir?

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.