İŞTE! iPhone 7’den en net sızıntı

iPhone 7’nin arka yüzüne ait belki de bugüne dek ortaya çıkan en net fotoğraf, internete sızdı. iPhone 7’nin tanıtımına henüz birkaç ay var ancak sızıntılar sayesinde yeni telefonun birçok özelliği hakkında bilgi sahibi olduk. Twitter’daki Steve Hemmerstoffer tarafından paylaşılan yeni bir iPhone 7 fotoğrafında ise Eylül’de çıkacak telefonun arka yüzünü görüyor olabiliriz.

Sızan telefon gerçek ise iPhone 7’nin tasarımında büyük bir değişiklik beklememeniz gerekiyor. Bununla birlikte gözden kaçmayan birkaç değişiklik var. Öncelikle iPhone’un klasik “anten bantları” yer değiştirmiş görünüyor. Telefonun üstünde ve altında kalın olduğunu söyleyebileceğimiz birer bant yer alıyor. Kamerayla ilgili çift lens dedikoduları, en azından bu modelde gerçeğe dönüşmüyor ancak lens, iPhone 6S’tekinden daha büyük. Kamera, telefonun kasasıyla aynı hizada değil, yani kamera çıkıntısı olduğu gibi duruyor.

Telefonun arka yüzünde büyük bir değişiklik görünmese de, ön tarafta bizi bekleyen sürprizler olabilir. Ancak sızıntı gerçekse iPhone 7’nin beklendiği kadar büyük değişiklikler yapmayacağı söylenebilir. Yine de iPhone 7 için henüz çok erken olduğundan, tüm bu sızıntılara dikkatle yaklaşmakta fayda var. Chip

iPhone 7

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.